torsdag 12. mars 2009

Påskepynt aktivitet 10 mars 09

På tirsdag 10 mars hadde jeg en aktivitet på barnehage, vi lagde påskepynt !
Jeg tok med meg 4 jenter inn på en grupperom for å lage påskekyllinger og påskegg.
Avdelingslederen på avdelingen min var med på aktiviteten.

Vi begynte med å lage påskekyllinger, barna var kjempe oppfinsomme og påskekyllingene ente opp med både hatt og ski. Noen lagde staver til skiene mens andre ville at påskekyllingen skulle ha tryllestav. Barna var kjempe flinke og vi sang også noen "kylling sanger" mens vi lagde kyllingene. Det var veldig fint å se hvor forskjellige de ble og hvor mye fantasi barna hadde.

Vi malt også påskeegg, da fikk barna 2 egg av isopor hver og fikk male på dem med gul,rød,blå og grønn. Noen av barna blandet fargene og fant ut at det ble til andre farger.
Alle eggene ble forskjellige med mange forskjellige farger. Barna sa det var kjempe gøy og lage påskepynt. Alle ville ha dem med hjem med en gang, og det var morsomt å se hvor stolte de ble over det de hadde lagd! :)

1 kommentar:

Anne Marit sa...

Dette hørtes veldig hyggelig ut. Flott at barnas kreativitet fikk blomstre i denne aktiviteten. Det er det som er morsomt - å la barna få komme med ideer og innspill til det arbeidet de gjør. Da gir du mulighet for medbestemmelse og det er viktig. Gleder meg til å høre om neste aktivitet også.